Arhivă

Tort de zăpadă cu dulceaţă de fructe de pădure

Postat de in Retete ecologice pe 13 August, 2014 . 0 Comentariu(i).

Ingrediente:

1 blat de tort

225g dulceaţă de fructe de pădure Maintal

500g mascarpone

2 tuburi de frişcă

3-4 linguri lichior de coacăze negre

1 ou

2 plicuri zahăr vanilat

2 plicuri întăritor de frişcă

1 lingură zahăr pudră

1 baton de ciocolată albă

1 pungă de zmeură sau mure

 

Bateţi ouăle împreună cu zahărul pudră, apoi adăugaţi lichiorul de coacăze negre şi completaţi cu mascarpone. Bateţi frişca cu zahărul vanilat până la îngroaşare, treptat adăugaţi întăritor de frişcă şi amestecaţi cu amestecul de mascarpone.

Tăiaţi blatul de tort pe orizontală, în 3 bucăţi, eliminând marginile şi lăsând bucata de la bază  mai mare decât celelalte două. Ungeţi cu dulceaţa Maintal de fructe de pădure bucata de blat de la bază, apoi aşezaţi marginile înapoi şi întindeţi jumătate din umplutură. Puneţi a doua bucată de blat deasupra şi repetaţi. În cele din urmă adăugaţi şi ultima bucată de blat şi întindeţi restul de cremă. Ornaţi tortul cu zmeură şi/sau mure. La final acoperiţi tortul cu fulgi de ciocolată.

Sfat: dacă tortul este prea înalt, tăiaţi blatul în 2 părţi şi umpleţi doar un rând cu umplutura.

Ultima Actualizare: 13 August, 2014

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios