Arhivă

Sucuri Hoellinger

Postat de in Sucuri Hoellinger pe 13 Mai, 2019 .

Încă mai căutați băutura potrivită pentru următoarea petrecere? Cu această băutură, cu siguranță vă veți surprinde oaspeții! Are un gust minunat și, de asemenea, arată foarte bine!

 

Rețeta:

- 50 ml Vienna Gin (ediția Klimt)

- 10 ml sirop ecologic de flori de lavandă

Umpleți restul paharului cu apă tonică Schweppes hibiscus și garnisiți cu crengi de lavandă proaspete.

 

Copiii vor iubi acest produs pentru că, literalmente te strigă, prin culoarea lui roz, stridentă.

Höllinger păstrează rețeta de succes: 60% suc de mere cu vișine și 40% apă plată - și nimic altceva. O combinație ideală, sănătoasă și fără adaos de zahăr. 

Comod, colorat șă dotat cu pai telescopic, acest nou suc pentru copii se potrivește în orice pachețel și este cea mai bună metodă de a potoli setea copiilor. 

Necarbonatat și pur și simplu natural!

 

 

Postat de in Sucuri Hoellinger pe 12 Septembrie, 2016 .

Reveniți la școală, copiii noștri au nevoie de o gustare sănătoasă și echilibrată. Iată câteva sfaturi care vă pot fi de ajutor:

  • Este mai bine să folosiți produse integrale, întrucât acestea asigură organismului o cantitate mai mare de fibre și minerale decât făina albă. Pur și simplu garantează o aprovizionare mai bună de nutrienți și asigură energia de care copiii au nevoie pe perioada școlii.
  • Nu uitați să adăugați fructe și legume în pachet. Piureurile (smoothies),  frigăruile de fructe, strugurii sau fructele cu coajă lemnoasă, sunt perfecte pentru un impuls de energie!
  • Produsele din lapte...

La final de mai, partenerul nostru de afaceri din Austria, Höllinger GmbH, ne-a vizitat la sediul din Suceava. Reprezentantul Höllinger în Suceava a fost Michael Schneider, director de vânzări. Vizita a fost una de succes, astfel încât s-a hotărât continuarea colaborării, în regim de exclusivitate. 

Höllinger GmbH este partener Biosens din ianuarie 2010, sucurile fiind prezente pe piața românească în lanțuri de magazine precum dm drogerie markt, Billa sau Mega Image.

Îi mulțumim partenerului nostru de afaceri de lungă durată, companiei Höllinger, pentru vizită!

Echipa Biosens împreună cu Michael Schneider,...

În urma unui studiu realizat recent de către revista comercială ”Regal” (3/2016), Höllinger a fost desemnat câștigător în ceea ce privește calitatea produsului, la secțiunea Băuturi non-alcoolice.

Studiul a fost realizat pe 512 persoane interveviate individual. Consumatorii finali au fost întrebați care producător de sucuri este, din punctul lor de vedere, cel mai bun în ceea ce privește calitatea produsului, dar și raportul calitate-preț. Articolul este în limba germană, dar rezultatele sunt clare și lesne de înțeles.

Höllinger este câștigătorul clar când vine vorba de percepția consumatorilor asupra calității...

Din ce în ce mai multe persoane doresc să consume produse cu certificare vegană. Alegerea etichetei vegane cunoaşte o continuă creştere în rândul consumatorilor ce optează pentru un stil de viaţă în concordanţă cu filosofia vegană.

Produsele care poartă eticheta V sunt obţinute fără niciun ingredient de origine animală. Eticheta V, garantează, aşadar, un produs 100% vegetal, de-a lungul întregului lanţ valoric.

 

 

Mai jos puteţi verifica lista cu produsele Höllinger şi Biotta care îndeplinesc cerinţele certificării vegane:

Höllinger:

Suc de mere 1l                              - Vegan

Suc...

Postat de in Sucuri Hoellinger pe 30 Iunie, 2014 .

Senzația supremă de fructe BIO răcoritoare

Care dintre fructe îți poate oferi cea mai puternică senzație răcoritoare, dacă nu însăși...    z m e u r a, acest fruct puternic aromat, cu un conținut bogat de vitamina C, recunoscut drept fructul cel mai sărac în calorii?

 

Inovația anului 2014 de la HӦLLINGER - sucul acidulat de zmeură - se găsește în magazinele Billa din țară.

Postat de in Sucuri Hoellinger pe 26 August, 2013 .

Citronadele ecologice răcoritoare întruchipează forma FRUCT MULT-ZAHĂR PUŢIN

Cu alte cuvinte:

  • Conţinut ridicat de fruct - desigur, fruct provenit din agricultura ecologică!
  • 30% mai puţin zahăr (doar 6,5g sau 5,64g de zahăr la 100ml) decât citronadele convenţionale îndulcite cu zahăr! Gustul extraordinar se subînţelege. Tinerii nu se vor plictisi de aceste băuturi, cât timp acestea se regăsesc în diferite arome incitante:
  • Suc de lămâie BIO
  • Suc de portocale BIO
  • Suc de soc BIO
  • Suc de coacăze negre BIO
  • COLA BIO

Produse recomandate de organizaţia “Sipcan – Salvează-ţi viaţa” pentru şcolile...


© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios