Arhivă

De 150 de ani învăţăm de la natură

Postat de in Info pe 23 Iulie, 2010 . 0 Comentariu(i).

sec_logoPlantele trăiesc într-un echilibru perfect cu natura. Niciodată nu consumă mai mult decât au nevoie, niciodată nu fac rău mediului. Altfel spus, ele sunt responsabile. Aceasta este lecţia pe care trebuie să o învăţăm  de la natură, cu ajutorul Grădinii Botanice.

Alpha Bank România, în parteneriat cu Apa Nova, Primăria Capitalei şi Universitatea Bucureşti, asumându-şi rolul de jucători activi în ceea ce priveşte promovarea respectului pentru mediul înconjurător, lansează campania “Grădina Botanică – 150 de ani”, dedicată aniversării Grădinii Botanice "Dimitrie Brandza" din Bucureşti. Campania urmează să se desfăşoare în perioada iunie – decembrie 2010. Mesajul campaniei aniversare: “De 150 de ani învăţăm de la natură” s-a născut ca o consecinţă a faptului că plantele, spre deosebire de om, trăiesc într-un echilibru perfect cu natura. Niciodată nu consumă mai mult decât au nevoie, niciodată nu fac rău naturii. Altfel spus, plantele au un “comportament responsabil” faţă de mediul înconjurător. După 150 de ani, aceasta este lecţia pe care o putem învăţa de la natură, cu ajutorul Grădinii Botanice.

Prin campania “De 150 de ani învăţăm de la natură”, Grădina Botanică din Bucureşti ne îndeamnă în 2010 să redescoperim natura şi să învăţăm de la ea, să redevenim responsabili şi să trăim în echilibru cu mediul înconjurător.

Sursa: www.gradina-botanica.ro

Ultima Actualizare: 23 Iulie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios