Arhivă

Sucul de legume Breuss - ideal pentru purificarea şi refacerea organismului

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 03 Mai, 2011 . 1 Comentariu(i).

legume breussCocktailul de legume Breuss de la Biotta este un amestec echilibrat de sucuri de legume hrănitoare, făcute în conformiate cu reţeta originală dezvoltată de Rudolf Breuss. Biotta deţine licenţa exclusivă pentru producţia şi distribuţia sucului de legume Breuss la nivel mondial.

Rudolf Breuss, unul dintre pionierii în materie de probleme de alimentaţie a conceput acest suc de legume care îi poartă numele. În sucul Biotta Breuss se află 30 de ani de experienţă și o combinaţie optimă de legume ecologice proaspete. În acest fel, organismul dumneavoastră primește ceea ce are nevoie pe durata curei.

Sucul de legume Breuss de la Biotta este alegerea ideală pentru cei care doresc să ţină o cură pe bază de sucuri. Acest amestec echilibrat conţine nutrienţi vitali necesari organismlui în perioada purificării.

Datorită conţinutului foarte scăzut în proteine şi grăsimi şi prelucrării fără sare, curele de sucuri au un efect purificator pentru întregul trup. După o cură de două săptămâni cu suc de legume Breuss, calitatea sângelui şi starea generală a organismului se ameliorează simţitor.

Avantajele sucului de legume Biotta Breuss:Suc_de_legume_Breuss

  • Amestec echilibrat de suc din legume hrănitoare cu nutrienţi esenţiali organismului în perioada purificării.
  • Licenţa exclusivă pentru producţia şi distribuţia mondială.
  • Materii prime de calitate premium.
  • Conţinut ridicat de vitamine şi minerale.
  • Suc prelucrat uşor.
  • Nu se foloseşte concentrat.
  • Fără adaos de zahăr sau arome.
  • Calitate Biotta garantată.
  • Certificare Bio.

Cocktailul de legume Breuss de la Biotta ete obţinut din legume ecologice presate proaspete, cum ar fi: ridichi, morcovi, rădăcină de ţelină, cartofi şi sfeclă roşie.

Potrivit etichetei nutriţionale, 100 mililitri conţin numai 39 kilocalorii, 0,9 grame de proteine, 8,3 grame de carbohidraţi şi mai puţin de 0,5 grame de grăsimi.

Ultima Actualizare: 03 Mai, 2011

1 Comentariu(i) (1 Raspuns(uri))

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios