Arhivă

De ce iubim băuturile răcoritoare zaharoase?

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 09 Septembrie, 2010 . 0 Comentariu(i).

no-sodaSă recunoaştem, aproape toată lumea iubeşte sucurile acidulate ce conţin adaos de zahăr! Din anumite motive, nu ne putem sătura de gustul dulce al unei băuturi acidulate reci. Spun acest lucru cu încredere pentru că şi eu sunt o amatoare a acestor băuturi. Totuşi, recent, am început să pun sub semnul întrebării decizia mea de a consuma astfel de sucuri răcoritoare.

Aşa că am decis să fac o listă cu beneficiile de care mă pot bucura dacă beau un suc acidulat...Rezultatul a fost o serie scurtă de elemente care cu greu puteau fi denumite benefice pentru organismul meu. Simt un impuls de energie pe care mi-l oferă cafeina...iar la scurt timp după aceea mă simt răpusă de oboseală. Mă simt foarte revigorată...până când realizez că de fapt sunt mult mai deshidratată decât înainte.

Apoi am apelat la sucurile Biotta pentru a vedea ce beneficii aş putea avea în urma consumului de sucuri 100% ecologice. Această listă aproape că putea continua la nesfârşit. Fiecare dintre sucurile Biotta este plin de substanţe nutritive şi vitamine esenţiale pentru organism. Sucurile sunt foarte hrănitoare, fără adaos de zahăr, fără adaos de cafeină şi fără coloranţi sau arome artificiale!

Iar dacă mai aveţi nevioe şi de alte motive pentru a consuma sucurile Biotta, puteţi verifica alte posturi Biotta de pe blogul Biosens.

Notă: Sucurile Biotta nu au drept scop diagnosticarea, tratarea sau prevenirea unei afecţiuni. Noi nu suntem de profesie medici şi nici nu suntem în măsură să vă furnizăm sfaturi medicale. Vă recomandăm să vă consultaţi medicul pentru un regim dietetic specific nevoilor dumneavoastră.

Ultima Actualizare: 09 Septembrie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios