Ingrediente:
300 g fulgi de ovăz
375 g iaurt natural
150 g dulceață de caise Maintal
100 g amestec de miez (nuci, semințe de dovleac, semințe de floarea-soarelui, migdale)
1 banană
1 măr
1 pară
1 portocală
2 kiwi
100 g fructe de pădure (zmeură, căpșune, mure)
sucul de la o lămâie
Amestecați iaurtul cu dulceața de caise Maintal. Amestecul poate fi îndulcit cu zahăr sau miere. Stoarceți zeama de lămâie și turnați sucul într-un castron. Spălați fructele de pădure, decojiți portocala și tăiați-o în bucățele, decojiți kiwi și banana, tăiați-le felii și amestecați-le în sucul de lămâie. Spălați mărul și para, tăiați-le în 4 și îndepărtați cotorul. Tăiați-le rondele și adăugați-le în sucul de lămâie. Serviți fulgii de ovăz cu amestecul de miezuri și garnisiți cu fructele și amestecul de iaurt cu dulceață de caise.
Să aveți o zi plină de energie!