Arhivă

Ofera-ti un moment de relaxare si revitalizare in fiecare zi cu sucurile Biotta!

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 23 Septembrie, 2010 . 0 Comentariu(i).

continut_Saptamana_WellnessDaca esti in cautare de produse pure, ecologice, care aduc toata bunatatea naturii la orice masa, incearca sucurile 100% ecologice Biotta!

Compania Biotta a fost fondata in Tägerwilen, Elvetia, in anul 1933 si este unul dintre cei mai mari pionieri organici, fiind specializata in productia de sucuri fabricate din fructe si legume ecologice. Fiecare fruct si fiecare leguma cultivata si folosita la producerea sucurilor Biotta este cultivata in acelasi mod de mai bine de jumatate de secol- fara chimicale, fara pesticide, fara toxine! Sucurile Biotta sunt sucuri 100% ecologice, fara nici un fel de aditivi si conservanti, nefiind obtinute din concentrate.

Chiar si metoda de procesare si imbuteliere a sucurilor este atent monitorizata pentru a proteja beneficiile si valorile nutritionale ale sucurilor. Pentru aceasta este folosita cea mai avansata tehnologie in ceea ce priveste metodele de productie. Iar pentru protejarea nutrientilor si mentinerea aromei naturale a fructelor si legumelor, sucurile Biotta sunt pastrate in recipiente reciclabile din sticla.

Continuarea pe siteul fmagazin

Ultima Actualizare: 23 Septembrie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios