Desert de vară uşor de preparat
Postat de Biosens in Retete ecologice pe 08 Iulie, 2009 . 0 Comentariu(i).
Îngheţată din băutură de orez cu alune şi migdale
(4 porţii)
750 ml cremă preparată fără lactoză
3 gălbenuşuri de ou (opţional, oferă o textură mai cremoasă)
150 g sirop de orez sau pastă de alune
1l băutură cu alune şi migdale*
Încălziţi crema. Bateţi gălbenuşurile de ou cu siropul de orez. Turnaţi crema călduţă peste amestecul de ou şi sirop şi adăugaţi băutura din orez cu alune şi migdale. Amestecaţi bine şi lăsaţi să se răcească. Turnaţi amestecul într-un bol şi puneţi-l la congelator. Amestecaţi conţinutul la fiecare oră. Repetaţi această operaţiune de 4 ori înainte de servire.
*disponibil în gama Lima
Comentarii
Lasa un comentariu
Lasa un răspuns
* Numele tău: | |
* E-mail: (Confidenţial) | |
Website: (Site url cu http://) | |
* Comentariu: | |
|
|
Introduceţi codul din imagine: |
|