Arhivă

Câteva beneficii ale ţelinei

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 22 Octombrie, 2010 . 0 Comentariu(i).

Biotta_telinaCine a avut vreodată probleme urinare, probleme cu rinichii sau pietre biliare ştie că o asemenea experienţă este una dintre cele mai dureroase experienţe prin care putem trece. Pietrele se formează de la o acumulare de deşeuri care se blochează când devin prea mari şi pot cauza disconfort din cauza durerilor severe.

Sucul ecologic de ţelină este unul dintre cele mai bune remedii oferite de natură împotriva formării pietrelor. Chimicalele din suc împiedică formarea pietrelor, acestea rămânând suficient de mici pentru a se elimina fără durere! Iar acest lucru se întâmplă datorită uimitoarei capacităţi a ţelinei de a curăţa organismul de toxine!

Dar lista beneficiilor pe care le oferă sucul de ţelină poate fi destul de lungă! Spre exemplu:

  1. consumul de ţelină reduce tensiunea arterială crescută şi dă un efect de calmare.
  2. ţelina curăţă acidul uric din articulaţiile dureroase şi poate întări efectul tratamentelor pentru artrită şi probleme reumatice.
  3. ţelina ajută rinichii în acţiunile antiinflamatorii şi antioxidante.
  4. alt beneficiu oferit de ţelină este că poate fi consumată în cantităţi foarte mari, fără să te facă să te gândeşti la linia taliei. De fapt ţelina are aproape 0 calorii.

De ce să stai şi să suferi în continuare de oricare dintre aceste probleme? Astăzi este ziua când trebuie să cumperii sucul ecologic de ţelină Biotta şi să profiţi de întreaga listă de beneficii pe care acesta ţi le poate oferi!

Ultima Actualizare: 22 Octombrie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios