Arhivă

Sucurile Biotta: Rezistenţă de durată. Gust intens.

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 01 Iulie, 2009 . 0 Comentariu(i).

Sucurile Biotta au o valabilitate de 2 ani până la data expirării. Asta înseamnă că, de la data de producţie până la data la care expiră produsul, sucurile Biotta pot sta în siguranţă pe rafturile din cămara ta. În tot acest timp, poţi oricând deschide una dintre sticlele de sucuri ecologice şi experimenta aroma fructelor sau legumelor culese proaspete, profitând în acelaşi timp de valoarea nutritivă a sucului.

De ce este necesară o durată de valabilitate atât de mare?abfullen3-kopie

  1. Fructele şi legumele se recoltează o singură dată pe an, astfel încât necesită un termen de valabilitate de minim un an.
  2. Datorită distribuţiei şi transportului în întreaga lume, Biotta doreşte să asigure timp suficient furnizorilor pentru ca sucurile să ajungă pe piaţă.
  3. Cel mai important, Biotta doreşte să asigure consumatorilor că vor primi cele mai proaspete şi cele mai gustoase sucuri disponibile.

Cum se ajunge la durata de valabilitate de 2 ani?

Termenul de 2 ani valabilitate al sucurilor Biotta este posibil datorită producţiei inovatoare, datorită metodelor de ambalare şi distribuţie. În plus, sucurile Biotta de fructe şi legume sunt acide; sucurile acide au în mod natural un termen de valabilitate mai mare, fără a fi compromisă calitatea acestora.

Ø Pasteurizarea. Prin metoda uşoară de pasteurizare sucurile sunt încălzite rapid, la o temperatură minimă, apoi imediat răcite, acest lucru permiţând cea mai mare retenţie de substanţe nutritive. Cu cât procesul de pasteurizare este mai lung şi temperaturile sunt mai ridicate, cu atât mai mult sunt deteriorate sucurile şi vitaminele pe care acestea le conţin. Din această cauză, sucurile Biotta sunt pasteurizate la o temperatură medie de 185 grade Fahrenheit (85°C), în timp ce multe dintre sucurile concurente sunt sterilizate la o temperatură medie mai mare de 250 grade Fahrenheit (120°C).

Ø Ambalarea. Sucurile Biotta sunt ambalate în recipiente de sticlă ermetice; sticla asigură sucurilor cea mai bună protecţie şi nu permite pătrunderea elementelor externe în interiorul sticlei. Recipientele de sticlă sunt aşezate apoi în cutii de carton şi protejate de lumină şi praf.

Cum procedăm după deschiderea sticlei?

Se recomandă ca sucurile Biotta să fie ţinute la frigider înainte de a fi deschise. După deschidere, sucurile trebuie  de asemenea păstrate în frigider şi consumate în timp de şapte zile.

Ultima Actualizare: 01 Iulie, 2009

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios