Arhivă

Câştigă un bax de dulceţuri ecologice Annes Feinste!

Postat de in Annes Feinste – Dulceata ecologica pe 06 August, 2012 . 511 Comentariu(i).

annesfeinste_konfitueren

Gust, plăcere şi calitate pentru consumatori!

ANNES FEINSTE este numărul 1 în comerţul bio de specialitate din Germania! De mai bine de 120 de ani afacerea familiei francone a avut la bază fabricarea de produse sănătoase din fructe. Cunoaşterea ingredientelor, reţetelor şi proceselor de fabricaţie a fost împărtăşită şi consolidată de la generaţie la generaţie. Cu Annes Feinste, Maintal a creat o dulceaţă ecologică sănătoasă, cu gust delicios! Toate fructele provin de pe culturi ecologice şi sunt supuse controlului biologic de la seminţe până la recoltă, fiind interzisă folosirea pesticidelor şi a îngrăşămintelor chimice, în concordanţă cu prevederile stricte ale Regulamentului Uniunii Europene cu privire la Agricultura Ecologică.

Regulament:

Pentru a participa la concurs trebuie să daţi like pe pagina noastră de facebook şi să postaţi în pagina de concurs un comentariu în care să ne spuneţi care dintre sortimentele de dulceaţă ecologică Annes Feinste este preferatul dvs.

Premii: 5 premii a câte un bax de dulceaţă ecologică Annes Feinste de diferite sortimente.

Perioada de desfăşurare

6–12 august

Desemnarea câştigătorilor Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în data de 13 august, atât în pagina de concurs de pe blogul Biosens, cât şi pe pagina noastră de facebook. Succes!

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt:

1. Gogoasa Alina

2. Gabriela Velicu

3. Catalin Oprea

4. Starluc Georgian

5. Ungureanu Gabriela

Pentru a intra în posesia premiului, vă rugăm să trimiteţi - până la data de 15.08 - datele dvs.: nume, prenume, adresă, număr de telefon şi CNP pe adresa de e-mail iulia.tofan@biosens.ro. Felicitări!   

Ultima Actualizare: 06 August, 2012

511 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios