Reţete bio: Spanac cu gomasio şi soia
Postat de Biosens in Retete ecologice pe 23 Noiembrie, 2009 . 0 Comentariu(i).
500g frunze mici de spanac
Pentru sos de susan:
1 / 3 ceaşcă de gomasio (amestec din seminţe de susan şi sare)
4 linguri de sos de soia (shoyu)
1 linguriţă de sirop de orez (Lima Si'doux)
4 linguri de mirin
Timp:15 minute
4 porţii
Spanacul se pune să fiarbă aproximativ 30 de secunde. Se răceşte în apă rece şi se pune la scurs.
Pentru sos: Se amestecăShoyu, siropul de orez Si Doux şi mirinul şi se adaugă gomasio. Se toarnă amestecul într-un bol şi se încălzeşte la foc mediu. Se lasă la foc mic, până când începe să se îngroaşe. Se pun frunzele de spanac într-un vas şi se acoperă cu sosul obţinut. Se presară seminţe de susan şi se serveşte.
Poftă bună!
Comentarii
Lasa un comentariu
Lasa un răspuns
* Numele tău: | |
* E-mail: (Confidenţial) | |
Website: (Site url cu http://) | |
* Comentariu: | |
|
|
Introduceţi codul din imagine: |
|