Originea cocktailului este disputata. Se spune ca reteta a fost creata independent de mai multi barmani incepand cu anii ‘70. Acest cocktail a fost adus la San Francisco de catre John Caine in anul 1978, urmand ca in acelasi an, in Manhattan, sa fie creata versiunea international recunoscuta a cocktailului de catre : Toby Cecchini.
Enjoy!Cocktail Cosmopolitan cu Suc de merisor Biotta (Revista J'adore)
Postat de Biosens in Biotta-Sucuri Ecologice pe 10 Martie, 2009 . 1 Comentariu(i).
Ingrediente:
30 ml Vodca,
15 ml Cointreau
30 ml Suc de merisor Biotta
15 ml suc de Lime
1 Comentariu(i)
Lasa un comentariu
Lasa un răspuns
* Numele tău: | |
* E-mail: (Confidenţial) | |
Website: (Site url cu http://) | |
* Comentariu: | |
|
|
Introduceţi codul din imagine: |
|