Arhivă

Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!

Postat de in Info pe 11 Mai, 2012 . 0 Comentariu(i).

logo_LDIR_orizontalZiua de curăţenie naţională "Let's Do It, Romania!" va avea loc anul acesta pe 12 mai, în contextul în care peste 85 de ţări din întreaga lume organizează o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie - 25 septembrie, potrivit organizatorilor.

Acţiunea globală de curăţenie este organizată sub numele de "Let's Do It, World!", fiind iniţiată de comunitatea cu acelaşi nume, care cuprinde toate ţările în care a fost deja realizat proiectul.

Cele 85 de ţări participante din întreaga lume îşi propun să aducă o schimbare reală şi să demonstreze că oamenilor le pasă de natură şi de ţara în care locuiesc şi că vor să trăiască într-o lume mai responsabilă.

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, echipa "Let's Do It, Romania!" îi invită pe toţi locuitorii României să ia parte la mişcarea internaţională de curăţenie şi să arate că le pasă de ţara lor.

După Ziua de curăţenie naţională, zonele curăţate vor fi monitorizate constant de echipele locale "Let's Do It, Romania!".

Obiectivul strategic al acţiunii din acest an este creşterea procentului de reciclare a deşeurilor la 30% din numărul de saci colectaţi, de la 26% în 2011 şi 17% în 2010.

Curăţenia naţională nu este singurul proiect organizat de echipa "Let's Do It, Romania!" în acest an. După data de 12 mai, trei proiecte noi vor fi demarate: Registrul Naţional al Deşeurilor, "0 deşeuri" şi "Let's Train It". Mai multe detalii vor fi anunţate în momentul lansării.

Ultima Actualizare: 11 Mai, 2012

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios