Arhivă

Piele moale, catifelată şi păr strălucind de sănătate

Postat de in Tautropfen-cosmetica ecologica pe 17 Martie, 2010 . 0 Comentariu(i).

clip_image002Argila este binefacere mai ales pentru pielea cu impurităţi şi tendinţe de îngrăşare. Cu ajutorul capacităţii naturale de absorbţie, argila îndepărtează  cu grijă şi mare atenţie impurităţile, praful şi particulele de murdărie, fără a deshidrata pielea. Stratul protector sensibil al corpului îşi regăseşte astfel echilibrul natural. Argila dăruieşte părului mai multă strălucire, rezistenţă şi volum. Acesta rămâne mai mult timp proaspăt şi curat, deoarece îngrăşarea este împiedicată şi activitatea glandei sebacee normalizată. Chiar şi mătreaţa dispare. Particularităţile părului  şi ale pielii capului se îmbunătăţesc mai ales când vin în contact cu loţiunile de flori şi plante medicinale.

Argila pură – un exemplu de naturaleţe fără compromisuri a mărcii Tautropfen Argila este un produs deosebit de “tipic” pentru Tautropfen: singura materie primă naturală, care  are un efect benefic şi acţionează cu mare grijă inclusiv asupra oamenilor sensibili cum ar fi bebeluşii, persoanele care sunt alergice şi cei care suferă de neurodermită. “Puritate şi concentrare pe ceea ce este esenţial din materia primă  de la început şi până la sfârşit în procesul de obţinere a produselor - acesta este unul din principiile reprezentative ale mărcii noastre”, accentuează Michael Lindner, directorul Tautropfen.

Argila din munţii Atlas are o vechime de 11 milioane de ani. De generaţii este folosită în Africa de Nord în îngrijirea tradiţională a pielii şi părului. “Ghassoul”, după cum este denumită în marocană, curăţă delicat şi profund. Acest produs natural complex este un adevărat „talent multidezvoltat”, care curăţă, protejează şi îngrijeşte chiar şi cea mai sensibilă piele şi părul problematic.

Ultima Actualizare: 17 Martie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios