Arhivă

Promotii

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice, Promotii pe 02 Decembrie, 2015 .

Cioc-cioc! Ai primit sănătate la pachet!

E perioada sărbătorilor, iar noi am pregătit pentru tine 9 Bio Pachete! Pentru orice pachet achiziționat vă oferim transportul gratuit prin curier și cadou o cutie de sucuri 100% ecologice Biotta.

Alegeți-vă pachetul dorit:

 

I Pachet Imunitate: 276,56 lei

1 Cutie suc Coacăze negre

1 Cutie suc de Soc

1 Cutie Vita7

Cadou: 1 Cutie suc de Soc

 

II Pachet Detox: 246,45 lei

3 cutii suc de legume Breuss

Cadou: 1 Cutie suc de legume Breuss

 

III Pachet Întreținere: 368,15 lei

1 Cutie suc Merișoare

1 Cutie suc Rodie

1 Cutie suc Afine

Postul ca practică are o vechime de mii de ani în istorie. Atât religiile occidentale, cât şi cele orientale consideră postul perioada ideală pentru purificarea şi vindecarea spiritului. Medicii tuturor timpurilor au folosit perioada postului pentru vindecarea organismele bolnave.

Din ce în ce mai mulţi oameni suferă de probleme digestive sau obezitate. Cauzele principale sunt prea puţină mişcare sau o alimentaţie neechilibrată. Aceste cauze duc la somn neodihnitor, stări de oboseală, dureri de cap, probleme de circulaţie şi dezechilibre ale ph-ului.

Pentru a vă elibera de toxine şi a vă reface organismul, în...

Postat de in Promotii pe 20 Ianuarie, 2011 .

Cioc-cioc! Ai primit sănătate la pachet!

Ca să începi anul cu dreptul, Biosens ţi-a pregătit 6 suprize!

Special pentru tine am conceput 6 pachete cu sucuri Biotta la preţuri promoţionale! Până la data de 31 martie vei putea comanda pachetele Biotta direct de la noi, în limita stocului disponibil!

Nu trebuie să-ţi faci griji de transport! Pentru tine transportul este gratuit! Noi ne vom asigura ca produsele să ajungă direct la uşa ta. Şi pentru că ştim că-ţi place să fii bio şi parcă nu te mai saturi de sucurile noastre, la fiecare pachet comandat* îţi oferim bonus o cutie Biotta de sucuri 100% ecologice de


© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios