Arhivă

"Food Matters" - Mâncarea contează

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 09 Mai, 2011 . 2 Comentariu(i).

"Lăsaţi Hrana să fie Medicamentul şi Medicamentul să fie Hrana" - Hippocrate. Acesta este mesajul părintelui medicinei moderne transpus în controversatul documentar "Food Matters" ("Mâncarea contează"), regizat de James Colquhoun şi Laurentine ten Bosch.

Într-o societate consumatoare de produse alimentare sărace din punct de vedere nutritiv şi pline de aditivi alimentari, care se bazează pe medicamente pentru a trata efectele negative din organismele subnutrite, nu e de mirare că aceasta devine din ce în ce mai bolnavă. “Food Matters” vorbeşte despre o “industrie a bolii” care valorează miliarde de dolari şi oferă lumii soluţii naturale verificate ştiinţific de prevenire a îmbolnăvirilor.

Conştienţi de ideea puternic discutabilă promovată în documentar, realizatorii acestuia au intervievat mai mulţi lideri mondiali specializaţi în nutriţie şi vindecare pe cale naturală care susţin nu doar faptul că printr-o nutriţie inadecvată ne dăunăm propriului organism, dar că produsele alimentare alese corect, suplimentele şi detoxifierea pot fi folosite în lupta cu bolile cronice fatale, cum ar fi cancerul diagnosticat în fază terminală.

Obiectivul documentarului este de a ne ajuta să regândim sistemele înrădăcinate de societatea medicală şi instituţiile de sănătate moderne. Intervievaţii punctează faptul că nu pentru orice problemă se necesită chletuieli costisitoare sau o atenţie medicală sporită şi ne dezvăluie multe terapii alternative ce pot fi mai eficiente, mai economice, mai puţin nocive şi mai puţin invazive decât tratamentele convenţionale.

Docuemntarul poate fi urmărit integral aici.

Ultima Actualizare: 09 Mai, 2011

2 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios