Arhivă

Miscarea eco...

Postat de in Produse Ecologice-informatii generale pe 08 Noiembrie, 2010 . 1 Comentariu(i).

miscarea ecoRecunosc, atunci când am început să consum produse bio a fost un prim pas în susţinerea mişcării ecologice. Nu m-am opus oricum niciodată ideii de a fi eco, doar că niciodată nu am făcut un pas înapoi pentru a vedea cu ce m-ar ajuta şi care sunt posibilele pericole ce „te pândesc” din alimentele neecologice.

Acum, când cunosc mai multe dintre realele beneficii ale susţinerii agriculturii eco, mă surprind tot mai mult în tendinţa de a consuma cât mai mult produse bio. Dacă văd o căpăţână de varză bio alături de una obţinută din producţia convenţională, alegerea este una cât se poate de simplă!

Ştiu că pare un lucru mic, dar mai ştiu şi că un efort oricât de mic face o mare diferenţă pentru un agricultor căruia îi pasă suficient de mult încât să întreţină o cultură eco.

Mişcarea eco se potriveşte mănuşă unor companii precum Biotta, Lima, Maintal sau Hoellinger, unde se monitorizează orice aspect al cultivării şi recoltării fructelor şi legumelor, astfel încât să se ofere siguranţa faptului că produsul obţinut este cel mai sănătos pentru consumator!

Verifică aici întreaga gamă de produse eco oferite de Biosens.

Ultima Actualizare: 08 Noiembrie, 2010

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios