Arhivă

Biotta sucuri organice delicioase

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 08 Februarie, 2011 . 0 Comentariu(i).

biotta_logo_rgb_eNu e nimic mai delicios decat un pahar cu suc din fructe si legume crescute in mod traditional. Fara chimicale, fara toxine, fara pesticide. Biotta face astfel de sucuri organice delicioase inca din 1933.

Compania a fost fondata in Elvetia si este unul dintre cei mai mari pionieri organici, fiind specializata in productia de sucuri fabricate din fructe si legume ecologice.

Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, fara nici un fel de aditivi si conservanti. In plus nu contin arome, coloranti sau aditivi artificiali ca majoritatea produselor din supermarket.

Ce mai, sunt eco de la stadiul de productie pana la final, din moment ce pentru protejarea nutrientilor si mentinerea aromei naturale a fructelor si legumelor, sucurile Biotta sunt pastrate in recipiente reciclabile din sticla.

Recunoasterea calitatii a venit odata cu cresterea vanzarilor si extinderea exportului in peste 40 de tari. Cand te mai gandesti ca cei de la Biotta au pus la punct o cura de detoxifiere creata de dieteticieni calificati, iti dai seama ca oamenii sunt extrem de specializati pe domeniul lor.

De acum puteti sa va puneti silueta in valoare scapand de toxine cu ajutorul pachetului Saptamana Wellness de la Biotta. Este vorba despre o cura ce va face sa va simtiti plini de vitalitate, in timp ce organismul se reface.

Practic sucurile din fructe si legume ecologice asigura energia necesara pe tot parcursul curei de detoxifiere si, in acelasi timp, ajuta organismul sa se purifice. Cum functioneaza ? Saptamana Wellness Biotta incepe cu o zi pregatitoare, urmata de  5 zile cu sucuri si o zi de refacere. Gasiti procedeul in pachetele Biotta.

Vestea buna este ca pana la 31 martie, prin campania „Bio la usa ta” desfasurata de Biosens- importatorul exclusiv al produselor- puteti beneficia de pachete Biotta la preturi promotionale!

In plus, transportul este gratuit, iar la pachetele comandate primiti bonus o cutie de sucuri Biotta de coacaze negre. Delicios!

Participa pana pe 14 februarie la concursul organizat de Dietetik si Biosens si castiga o cutie Biotta Cocktail de legume!

Ultima Actualizare: 08 Februarie, 2011

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios