Arhivă

Sucul de legume Breuss – Produs în conformitate cu reţeta originală dezvoltată în colaborare cu Rudolf Breuss

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 31 Ianuarie, 2011 . 1 Comentariu(i).

Efectele substanţelor vegetale secundare care sprijină sănătatea au fost demonstrate doar prin preluarea lor din alimentele naturale, dar şi în eficacitatea lor naturală, mai ales prin consumul de legume.

Substanţele bioactive din componenţa diferitelor tipuri de legume se sprijină reciproc în ceea ce priveşte efectele lor pozitive (aditiv şi sinergistic).

Biotta Breuss conţine diferite substanţe vegetale secundare care sprijină sănătatea: Suc_de_legume_Breuss

Antociani

Carotinoidă

Uleiuri eterice

Glucozinolat

Inhibitori de protează

Şi multe altele...

Substanţele bioactive din conţinutul sucului Biotta Breuss au efecte anticancerigene

Sucurile de legume - secretul constă în combinaţie

Naturistul de origine austriacă, Rudolf Breuss, a obţinut marile succese ale curelor sale bazate pe sucuri nu prin cercetări ştiinţifice, ci doar prin experienţa sa personală.

Astăzi există numeroşi oameni de ştiinţă care se ocupă cu cercetarea efectelor pe care le au ingredientele vegetale secundare. În cazul în care există peste 100.000 de substanţe diferite, se poate spune că cercetarea este încă la început. Combinaţia de legume Breuss, care a fost creată după reţeta originală a lui Rudolf Breuss, conţine mai multe tipuri de legume, care au un conţinut bogat în substanţe vegetale secundare care sprijină sănătatea.

Nutriţioniştii recomandă preluarea de substanţe vegetale secundare doar prin intermediul alimentelor naturale. Pentru a realiza acest lucru, preluarea trebuie să fie realizată dintr-o varietate de legume. Această afirmaţie are mai multe motive:

-         Tipurile de fructe şi legume se deosebesc prin conţinutul tipic de substanţe bioactive.

-         Unele dintre substanţele bioactive se sprijină reciproc în ceea ce priveşte efectele lor pozitive (efecte aditive şi sinergistice).

-         Efecte care favorizează sănătatea au putut fi demonstrate doar la substanţele vegetale secundare.

-         În studiile cu suplimente ale unor substanţe individuale de o cantitate mare au fost descoperite chiar efecte nocive.

Substanţele vegetale secundare prezente în combinaţia de legume Biotta Breuss se completează reciproc minunat când vine vorba despre modul de a acţiona şi prezintă un spectru larg în ceea ce priveşte efectele pe care le au.

Cultivarea  biologică, traseele scurte de transport şi prelucrarea rapidă şi cu mare atenţie, protejează ingredientele preţioase împotriva influenţelor exterioare.

Până la 31 martie profitaţi de preţuri promoţionale la sucul de legume Biotta Breuss!
Ultima Actualizare: 31 Ianuarie, 2011

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios