Arhivă

De Crăciun, daţi aromă mâncărurilor cu sosul de soia dulce ecologic de la Lima

Postat de in Lima-produse alimentare ecologice pe 16 Decembrie, 2010 . 0 Comentariu(i).

Sos de soia dulceSosul de soia dulce de la Lima este un sos bogat, cremos, făcut din soia şi îndulcit cu un amestec din siropuri de orz şi orez. Aroma finală este dată de mirin, un vin japonez foarte rafinat făcut din orez fermentat, des folosit în bucătăria japoneză.

Aromat, exotic şi practic în bucătărie sau la masă, acest sos pentru gătit este delicios adăugat în tocana de legume, la friptură sau  în mâncărurile bogate în proteine, cu orez şi grâu. Poate fi folosit în sosuri, sucuri de legume... Este un suc ideal pentru mâncărurile orientale preparate în wok, pentru legume prăjite, marinate, produse alimentare la grătar sau prăjite.

Valoarea nutriţională a sosului de soia stimulează apetitul şi furnizează minerale, proteine şi vitamine indispensabile organismului. În timpul lungului proces de fermentare, enzimele naturale transformă amidonul, proteinele şi lipidele conţinute în forma brută a soiei şi a grâului, în nutrienţi care sunt uşor absorbiţi, fiind predigeraţi: amino-acizi, acizi graşi poli-nesaturaţi, carbohidraţi lenţi... În timpul procesului de fermentare, se dezvoltă un acid lactic care are un efect benefic asupra florei intestinale şi asupra efectului de absorbţie a nutrienţilor. Sarea de mare conţinută în sosurile de soia este o sursă de alimentare cu minerale şi microelemente. Prin utilizarea sosurilor Lima în loc de sare, reduceţi cantitatea de sare în timp ce păstraţi gustul natural al produselor.

Ultima Actualizare: 16 Decembrie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios