Arhivă

Concurs: Look nou, premii noi!!

Postat de in Concursuri Biosens pe 29 Iulie, 2014 . 215 Comentariu(i).

Se poartă culoarea, se poartă natura, se poartă…viața!

De curând ne-am împrospătat imaginea site-ului, iar cu noul website (şi, implicit, cu noul logo) ne-am dorit să fii tu mai aproape de noi. Ne-am dorit să îţi insuflăm şi ţie, vizitatorul nostru, spiritul de tinereţe, prospeţime, sănătate, care ne caracterizează. Ne-am dorit să părăseşti casa noastră virtuală, plin de energie! Acum, la ieşirea din ”salonul” virtual de înfrumuseţare, avem nevoie de părerea ta: te rugăm să ne critici, să ne lauzi, să ne spui dacă am reuşit ceea ce ne-am propus,...iar noi te premiem!  

 

Premii: 8 premii a câte un bax de sucuri 100% ecologice, Biotta Powerberry

Regulament: Pentru a participa la concurs trebuie să daţi like yes paginii Biosens de facebook şi să ne spuneţi -  în spaţiul destinat comentariilor, din josul paginii - ce părere aveţi despre noua noastră înfăţişare virtuală.

Perioada de desfăşurare: 30.07.2014 – 10.08.2014

Desemnarea câştigătorului: Cei 8 câştigători premiaţi vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în data de 11.08.2014 atât pe blog, cât şi pe pagina de facebook Biosens.

 

 

 

Detalii despre premiu:

Biotta Powerberry uneşte cele mai valoroase – şi, bineînţeles,  cele mai gustose – fructe de pădure, într-un singur suc. Un suc perfecţionat cu un ingredient special: morcovul negru. Acest soi de morcov, puţin cunoscut în zona noastră, este cultivat de secole. De culoare violet-negru, acest morcov este recunoscut, mai presus de toate, pentru aroma dulce şi textura suculentă. Motiv suficient pentru a combina această legumă arhetipală cu un cocktail de superfructe, oferind sucului o aromă unică.    

Biotta Powerberry este o sursă ideală de energie și un întăritor al sistemului imunitar. Efectele benefice ale sucului de morcov negru fac din Biotta Powerberry un produs unic.

 

Succes tuturor!

Ultima Actualizare: 30 Iulie, 2014

Produse Asociate:

215 Comentariu(i) (1 Raspuns(uri))

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios