Arhivă

Planeta are nevoie de tine! Fii eroul nostru!

Postat de in Info pe 22 Iunie, 2012 . 0 Comentariu(i).

featuredCopiii cu varste cuprinse intre 6-14 ani din Bucuresti si judetul Ilfov se pot inscrie incepand de astazi in proiectul Green Bee. Cu ajutorul acestui proiect ecologia este explicata pe intelesul copiilor, iar procesul de educare si de fixare a informatiilor se realizeaza prin intermediul unor jocuri si activitati interactive, prin implementarea mesajelor educative intr-un limbaj si un format adaptat varstei, tipurilor de comunicare si interactiune moderne.

Green Bee explica ecologia sub forma unei aventuri SF - in care copiii joaca rolul exploratorilor spatiali trimisi sa gaseasca planete si sa le terraformeze.

In felul acesta invata cateva lucruri esentiale despre:

•  atmosfera / aer / plouarea aerului
•  apa si importanta acesteia
•  hrana
•  energie
•  deseuri
•  transport

Prinde curaj si porneste intr-o calatorie intergalactica pentru a gasi solutii la probele naturii. Nu uita sa iti chemi si prietenii, nava spatiala va asteapta in Parcul Tineretului, zona Rozariu! Spune-le cat mai repede parintilor despre calatoria in care vrei sa te aventurezi si inscrie-te pe site. Odata intors din calatorie, vei putea salva planeta folosindu-te de super puterile dobandite in calatorie. Drept premiu, poti pleca intr-o tabara de ecologizare!

Inscrierile incep de astazi, 22 iunie 2012!

Detalii pe www.green-bee.ro

Ultima Actualizare: 22 Iunie, 2012

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios