Arhivă

Celulită? Kilograme în plus? Scapă de ele cu suc de ananas!

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 26 Februarie, 2010 . 0 Comentariu(i).

clip_image002Ananasul conţine bromelină, o enzimă protelitică capabilă să digeste în câteva minute de 1000 de ori cantitatea sa în proteine. Anumite cure de slăbire se axează exclusiv pe ananas, având la bază teoria conform căreia dacă ananasul nu are nici un „tovarăş” de altă natură în sistemul digestiv, va apela la rezervele noastre, distrugând excesul de grăsime. Deşi dieta sună grozav în teorie, din păcate organismul nostru nu este echipat corespunzător pentru a accepta un regim atât de drastic. Cu toate că este eficient împotriva grăsimii, ananasul poate să irite şi să deranjeze sistemul. Aşadar, există două soluţii: Metoda energică

Regim timp de 2 zile, nu mai mult. Înlocuieşte cele 3 mese pe zi cu ananas proaspăt, 1 kg de ananas sau 1l de suc în cazul în care optezi pentru varianta suc de ananas, împărţit de 3 ori pe zi. Dacă doreşti să repeţi procesul, nu o face mai devreme de 2 săptămâni.

5400154_Ananassaft Bio_CHO metodă mai moderată de întreţinere şi tratament Ţi-ai planificat o porţie de mâncare mare şi bogată? Opreşte efectele devastatoare pentru talia ta cu ananas. Încearcă: -    Suc proaspăt de ananas chiar înainte de masă -    Sau şerbet de anans în timpul mesei -    Sau bucăţi de anans în salată -    Sau felii de ananas/un pahar de suc de ananas, ca desert Nu este greu, şi ambele metode sunt eficiente şi delicioase. Sucul de ananas Biotta este disponibil în sticle reciclabile de 0,5l.
Ultima Actualizare: 26 Februarie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios