Termeni și condiții

1. Date generale

Prin utilizarea acestui site vă dați acordul pentru respectarea și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în această secțiune.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare. 

2. Date de înregistrare

Biosens S.R.L., cu sediul social în Suceava, Str. Zamcei, nr. 21A, et.5, cam. 52, este înregistrată la Reg. Com. sub nr. J33/268/2007, având cod unic de înregistrare RO 21089230.

3. Conținutul siteului și copyright

Întregul conținut al siteului este proprietate a Biosens S.R.L. Informațiile trecute în acest site au caracter informativ, iar Biosens S.R.L. nu garantează faptul că acestea sunt complete și exacte. Imaginile folosite sunt doar cu titlu de prezentare.

Biosens nu este responsabilă de costurile și pierderile materiale, rezultate din folosirea informațiilor de pe www.biosens.ro. Biosens nu este responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale www.biosens.ro.

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu faptul că orice informație de pe site poate fi modificată sau ștearsă, fără notificare în prealabil.

Biosens S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica oricând conținutul și structura siteului.

Folosirea datelor prezentate pe site (text, imagini, logouri etc.) fără acordul anterior al companiei Biosens S.R.L. se pedepsește conform legilor în vigoare.

4. Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi utilizate doar în scopul declarat al acestui site. Biosens se obligă să nu facă publice datele personale ale utilizatorilor.

5. Concursuri

Regulamentele concursurilor organizate în secțiunea de Blog a siteului sunt stabilite de către Biosens S.R.L. și sunt comunicate eventualilor participanți doar prin intermediul acestui site.

6. Acordul

Utilizarea acestui site implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții

Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 


© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios