Arhivă

Hans Freitag - Dulciurile după care tânjeşti

Postat de in Hans Freitag – Dulciuri ecologice pe 25 Noiembrie, 2009 . 0 Comentariu(i).

Pentru produsele de calitate premium este nevoie de materie primă de calitate premium! Hans Freitag este o companie din Germania care, de 3 generaţii, produce cu succes produse de patiserie, preferatele europenilor şi cel mai bine vândute în America. Dulciurile ecologice Hans Freitag au fost introduse pe piaţă în anul 2006, gustul unic al acestora şi calitatea premium ducând la o creştere semnificativă a numărului de consumatori. Materia primă folosită la fabricarea dulciurilor ecologice Hans Freitag provine de pe culturi 100% controlate ecologic. Biscuiţii şi napolitanele ecologice Hans Freitag datorează irezistibila aromă şi gustul inconfundabil nu doar materiei prime de calitate premium, ci şi ingredientelor atent selectate şi reţetelor de prăjituri de casă. Sortimentele de dulciuri ecologice Hans Freitag includ Biscuiţi din speltă pentru ceai,  Biscuiţi din cereale integrale şi ciocolată, Biscuiţi din ovăz şi speltă, Napolitane din speltă şi Biscuiţi din speltă cu miere.

Excelenţa dulciurilor ecologice Hans Freitag a fost recunoscută anul acesta de către o comisie independentă, DLG (Societatea Agricolă Germană), care a premiat anul acesta sortimentele de dulciuri ecologice Hans Freitag cu medalia de aur.

Garantat, dulciurile Hans Freitag nu conţin: -    arome artificiale -    conservanţi -    coloranţi -    ingrediente modificate genetic -    produse prelucrate de origine animală, excepţie făcând produsele din lapte, ouă şi miere ecologică. [gallery link="file"]

Sloganul Hans Freitag: Dorim să se întoarcă clienţii,  nu produsul.

Ultima Actualizare: 25 Noiembrie, 2009

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios