Arhivă

Castiga o cutie de sucuri Biotta Vita7!

Postat de in Concursuri Biosens pe 28 Martie, 2011 . 1 Comentariu(i).

Vita 7Biosens si SocialDiva te invita la concurs: poti castiga unul din cele doua seturi de sucuri Biotta 7 oferite de Biosens.

Un set contine sase sticle de Biotta 7.

Concursul se desfasoara in perioada 28 martie - 11 aprilie 2011. Ca sa participi la concurs trebuie sa ai cont pe SocialDiva.ro si sa comentezi la cat mai multe articole. Castigatorul va fi acela care are cele mai multe comentarii facute la articolele din site.

Castigatorul va fi ales in data de 11 aprilie in functie de comentariile lasate la articolele din site si numele acestuia va fi afisat atat in pagina de concurs cat si in pagina de Facebook a Echipei SocialDiva.

Despre premii: Biotta Vita 7 – Sursa dumneavoastra zilnica de substante vitale! Biotta Vita 7 este bogata in substante vitale care refac sistemul imunitar si sporesc starea de bine si vitalitatea. Vita 7 este preparat cu cea mai mare atentie din 7 sucuri naturale biologice.

Nu contine aditivi si se bucura de un gust natural deosebit de placut. Sucul este preparat din 7 sucuri biologice proaspete si alte ingrediente organice: suc de portocale, suc de morcovi, piure de banane, suc de mere, suc de ananas, whey, suc de struguri, catina alba, suc de sfecla rosie si suc de lamaie.

La categoria sucuri Bio Multi Vitamin, Vita 7 a fost selectionat si premiat pentru cel mai bun suc de catre un juriu al Bio-Hotels in anul 2006.

Despre Biotta:

Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obtinute prin metode ecologice de pasteurizare si centrifugare – fara procese chimice, cu foarte putine etape de incalzire –, nu sunt diluate cu apa, nu au adaos de sucuri concentrate si nu contin arome, coloranti si aditivi artificiali.

Succes!

Ultima Actualizare: 28 Martie, 2011

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios