Arhivă

Tu știi să zâmbești cu ficatul?

Postat de pe 16 Aprilie, 2014 . 0 Comentariu(i).

Vă amintiți de înțeleptul Ketut din best sellerul “Mănâncă, roagă-te, iubește”? Acest bătrânel din Bali a divulgat secretul unei vieți lungi și sănătoase: “Zâmbește cu fața, zâmbește cu mintea, zâmbește chiar și cu ficatul!“, a spus el. Și când te gândești că el însuși a fost un vraci fără vârstă, sfatul lui sună tentant! Dar, haideți să fim serioși, cum ar putea cineva zâmbi cu…ficatul?! Ei bine, poate părea o întrebare retorică, dar nu este. Există o singură metodă: un stil de viață sănătos și, din când în când, o cură sănătoasă de detoxifiere.

Săptămâna Wellness Biotta conține 5 tipuri de sucuri din fructe și legume pentru un program de detoxifiere de 7 zile, care îți reîntinerește organismul și îți redă energia și frumusețea.

                                           

Săptămâna Wellness Biotta este un program dezvoltat în colaborare cu dieteticieni calificaţi, așadar reprezintă primul pas către un stil de viață sănătos și un regim echilibrat. În timpul celor 7 zile, ficatul se curăță de toxine, regenerând energia, vitalitatea și frumusețea întregului organism.

Regimul de 7 zile de detoxifiere, conceput de experți, asigură organismului forță nouă și vitalitate, precum și prospețimea și puritatea pielii și un ten radiant.

Săptămâna Wellness Biotta este recomandată în special primăvara, ca pregătire pentru sezonul balnear și, totodată, este recomandată după sărbători sau după perioadele de consum excesiv de produse alimentare grase și grele, zahăr și alcool. Prin compoziția nutrițională ridicată, sucurile din fructe și legume Biotta furnizează organismului nutrienții vitali necesari de-a lungul celor 7 zile de regim. Curățat de substanțe nocive, organismul tău îți va fi recunoscător și va radia de curățenie, energie naturală, sănătate și frumusețe! Iar tu vei străluci de fericire!

Regimul de detoxifiere este recomandat tuturor adulților sănătoși care doresc să își revitalizeze organismul, să piardă din greutate, să-și refacă energia naturală și echilibrul. Mai mult, programul de detoxifiere Biotta este primul pas către renunțarea la fumat sau la alte obiceiuri nesănătoase. După ce ai trecut cu succes Săptămâna de Wellness Biotta, te vei simți nu doar mai bine, dar te vei aprecia mai mult pe tine și pe corpul tău.

Îți dorim succes, rezistență și determinare și...bucură-te de reușită: zâmbește odată cu ficatul tău! laugh

Tag-uri: saptamana, biotta, detoxifiere, wellness Ultima Actualizare: 05 Mai, 2014

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios