Arhivă

TERAPIA PRIN SUC – Partea a 3-a – Legume la cină

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 03 August, 2009 . 1 Comentariu(i).

Cartofi, roşii, şi varză acră – da, varză acră. Veţi fi surprinşi de beneficiile potenţiale ale acestor legume, pe care le găsiţi în sucurile 100% ecologice Biotta. Cartofii Cartofii conţin 15 minerale şi aminoacizi esenţiali diferiţi. În plus, cartofii conţin cantităţi mari de ampotatoes_777_20080430102127_525idon, care împreună cu aceste minerale ajută la neutralizarea acidului gastric. Multe persoane folosesc sucul de cartofi şi pentru a diminua durerile cauzate de artrită, migrene, constipaţie sau pentru a ameliora anumite probleme ale pielii, cum ar fi eczemele, pielea uscată şi petele de pe piele. Sucul de cartofi este considerat a fi bun şi pentru sănătatea cardiovasculară, pentru tratarea ulcerului, acidoză şi gută.  Sucul de roşii Biotta este disponibil în sticle reciclabile de 0.5l. Sucul de cartofi Biotta conţine şi suc de chimen dulce, care îmbunătăţeşte efectele acestui produs şi îi conferă o aromă plăcută. Roşii

Roşiile, pe care le puteţi găsi şi în Cocktailul de legume Biotta, sunt printre cele mai sănătoase clip_image002alimente. Fiind o sursă bună de potasiu, vitamina PP, vitmina B6 şi folat, roşiile pot ajuta la reducerea  riscului de boli de inimă şi colesterol ridicat. Roşiile ajută, de asemenea, la reducerea riscului de cancer de colon, scad frecvenţa atacurilor de migrene şi ajută diabeticii să îşi păstreze glicemia sub control.  Sucul de roşii Biotta este disponibil în sticle reciclabile de 0.5l.

5400082_sauerkrautsaft-bio_chVarza acră Sucul de varză  este bogat în acid lactic natural (L+) pentru a activa digestia. Mulţi experţi sunt de acord cu faptul că acidul lactic din sucul de varză inhibă dezvoltarea bacteriilor intestinale nedorite şi stimulează activitatea digestivă. Sucul de varză Biotta este sănătos şi uşor digerabil. Este extras din varză albă prin fermentaţia naturală a acidului lactic. Şi, întrucât varza acră este foarte scăzută în calorii, conţine cantităţi mari de vitamina C şi este ideală pentru diabetici. Sucul de varză Biotta este disponibil în sticle reciclabile de 0.5l.

Ultima Actualizare: 03 August, 2009

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios