Arhivă

Cum a rezistat Dragoş Bucur curei de dezintoxicare Săptămâna Wellness Biotta

Postat de in Cura detox Săptămâna Wellness Biotta pe 01 Februarie, 2010 . 1 Comentariu(i).
Dragos Bucur "Din 2002 de cand am aflat de diabet m-am casatorit,am facut un  copil,am deschis un bar si o agentie de casting,am facut un serial tv,5 filme si 2 emisiuni,nu mai fumez,nu mai beau alcool decat foarte rar si...mananc inca foarte multe dulciuri!"

Cura de dezintoxicare 23 January 2010

Am inceput acum 2 zile un regim de dezintoxicare..e prima oara in viata cand incerc asa ceva:)E mai mult o curiozitate!Timp de 5 zile nu mananci nimic,bei doar niste sucuri din fructe si legume si ceaiuri si manaci niste semnite de in...De 2 nopti am inceput sa fac hipo,probabil din lipsa de hidrati cu absorbtie lenta...Am redus bazala de la 20 cat era in ultimele saptamani la 18 si tot am avut glicemii intr 50 si 60 toata noaptea desi am tot mancat zahar de vreo 3 ori ...Nu stiu daca am sa rezist toate cele 5 zile,ramane de vazut!Diseara imi fac doar 17 lantus...

Cura de dezintoxicare 2 25 January 2010

Am inceput chestia asta fiind aproape convins ca nu am sa rezist pana la capat si uite ca asta e a 5-a zi !Mai am 2 zile si termin tot programul:) Aseara am redus la 13 unitati bazala si la masa de seara nu mi-am facut deloc humalogul...dar pe langa sucul care are cam 10 hidrati am baut un ceai cu miere...asa ca la o ora aveam glicemia 200.Am ales sa nu corectez si dimineata aveam 76!Dupa sucul de dimineata(20H) nu mi-am facut insulina,la doua ore dupa aveam 152,la 4 ore 186,inainte de masa de pranz 152:)Am baut acum sucul de pranz(15H) si astept glicemia.... PS:pana acum am slabit 3,5 kg Cura de dezintoxicare 3 26 ianuarie 2010 Aseara am facut 10 lantus,la o ora dupa sucurile de seara(10h) aveam 180,al doua ore 169,la ora 2 aveam 63(am luat 2 lingurite de miere) iar dimineata tot 63. Ma simt cam slabit si ma dor muschii asa ca am sa manac ceva...Sunt curios in cate zile imi va reveni necesarul initial de lantus!

Cura de dezintoxicare-ultima parte 28 January 2010

Gata,m-am lamurit...am vorbit cu Cosmin care mi-a explicat in principiu ca scrie si Adriana la subiectul de ieri(merci Adriana).Scaderea necesarului de insulina este direct legata de lipsa alimentatiei sau scaderea ei sub minimum de care are nevoie organismul...probabil ma voi intoarce la 20 bazala si 2u/10h rapida!Intre timp bazala e inca 12 unitati(de la 20 u acum 10 zile) si rapida 1,3u/10h,asta la 3 zile de la terminarea curei. Cum a spus Cosmin-diabetologul:)”daca ramane necesarul la valorile astea ma scarpin si eu invers,ca explicatie nu am”! PS: Cura se numeste Biotta Semaine de Wellness si  a primit-o Dana de la BioSens...ceva pe Facebook

Sursa: Blog www.amdiabet.com

*Săptămâna  Wellness  Biotta  este  recomandată  în  general  tuturor  adulţilor  sănătoşi. Dacă  suferiţi  de  diabet,  tensiune,  tulburări  cardiace  sau  vasculare  sau  alte  tulburări de  sănătate,  vă  sfătuim  să  nu  urmaţi  programul  Săptămâna  Wellness  Biotta  decât sub  îndrumare  medicală. Nu  recomandăm  Săptămâna  Wellness  Biotta  în  timpul  gravidităţii  sau  alăptării!

Ultima Actualizare: 01 Februarie, 2010

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios