Arhivă

Ce cadouri ne aduce Sezonul Renaşterii

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 02 Martie, 2010 . 0 Comentariu(i).

Acum că primăvara îşi intră oficial în drepturi, este momentul potrivit să ne refacem şi să ne tonifiem organismul şi să ne pregătim cu determinare şi seriozitate pentru sezonul de vară! Şi cum putem face mai bine asta dacă nu ţinând o cură de detoxifiere şi profitând de mersul pe jos şi de diferitele activităţi în aer liber?

Primăvara vă pune la dispoziţie o vreme caldă şi frumoasă, numai bună pentru plimbări şi sport în aer liber, iar Biosens vă pune la dispoziţie pachetul detox Săptămâna Wellness Biotta, o cură de detoxifiere creată în colaborare cu dieteticieni calificaţi. Având o experienţă de peste 10 ani, această cură vă va face să vă simţiţi uşori, vioi şi în formă, pregătiţi pentru a câştiga următoarea partidă de tenis sau a parcurge cel mai lung traseu în următoarea tură de jogging. Sucurile din fructe şi legume pur ecologice asigură energia necesară pe tot parcursul curei de detoxifiere şi, în acelaşi timp, ajută organismul să se purifice.

Cura de detoxifiere nu este pentru persoanele care vor să slăbească; este pentru toate persoanele care doresc să se protejeze împotriva obezităţii, a diabetului zaharat, a bolilor de inimă, a cancerului şi a altor astfel de capcane ale sănătăţii; este pentru toate persoanele care îşi doresc să fie frumoase.

Oferiţi-vă o săptămână de refacere!

În luna martie, pachetul detox Săptămâna Wellness Biotta este disponibil în plafarele retail.

Ultima Actualizare: 02 Martie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios