Arhivă

Începe-ţi fiecare dimineaţa cu un suc pe bază de apă şi lămâie

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 07 Aprilie, 2010 . 0 Comentariu(i).

Se ştie despre lămâie că are proprietăţi antiseptice, antibacteriene, antiîmbătrânire, antioboseală şi antiinflamatoare. Întăreşte sistemul imunitar, îmbunătăţeşte digestia şi menţine starea generală de sănătate.  De aceea, sucul pe bază de apă şi lămâie este una dintre băuturile sănătoase, mai ales dacă este consumată dimineaţa. Consumul zilnic asigură o serie de beneficii pentru sănătate:

1. Sucul de lămâie este cea mai bună sursă de vitamina C şi antioxidanţi. Îndepărtează radicalii liberi din organism şi întăreşte sistemul imunitar. De asemenea, acţionează ca purificator al sângelui. 2. Sucul de lămâie cu apă este folosit pentru a preveni şi a trata infecţiile, precum şi pentru a controla anumite alergii. Datorită proprietăţilor antiseptice, este eficient în vindecarea rănilor. În plus, ajută la ameliorarea simptomelor de durere în gât, amigdalită sau astm. 3. Joacă un rol important în menţinerea sănătăţii digestive. Stimulează metabolismul şi îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului digestiv şi previne diverse afecţiuni digestive, cum ar fi constipaţie, indigestie, greaţă, arsuri la stomac şi paraziţi. Ajută, mai ales, la dizolvarea calculilor biliari. 4. Este eficient pentru curăţarea organismului şi detoxifiere. Menţine o stare de sănătate generală prin eliminarea toxinelor dăunătoare din organism. 5. Un alt beneficiu important este acela că întăreşte funcţionarea ficatului şi îl stimulează pentru a produce mai multe enzime esenţiale pentru diferite procese ale organsimului. O bună funcţionare a ficatului este cheia unui organism sănătos. 6. Deoarece are efect diuretic, o astfel de băutură este benefică pentru persoanele cu infecţii ale tractului urinar. Aceasta ajută şiSuc de lamaie doza 250ml la tratarea artritei şi reumatismului. 7. Consumul zilnic de suc de lămâie cu apă este un remediu eficient pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. 8. Consumul de suc de lămâie cu apă este unul dintre cele mai importante regimuri pentru îngrijirea pielii şi a părului. Consumul zilnic poate produce o diferenţă imensă în ceea ce priveşte aspectul pielii. Întinereşte pielea, oferindu-i un aspect curat, radiant, strălucitor, fiind şi un remediu împotriva acneei. Poate fi folosită şi ca tratament împotriva diferitelor afecţiuni ale pielii, cum ar fi eczemele. Începe-ţi ziua într-un mod sănătos cu o băutură pe bază de apă şi lămâie care să te energizeze. Fiind bogată în nutrienţi, o astfel de băutură îţi întinereşte organismul, îmbunătăţindu-i sănătatea generală şi rezistenţa.

Sucul bio de lămâie Hoellinger la doză este cel mai bine vândut produs din Austria în anul 2009 în benzinării şi convenience shops.

Ultima Actualizare: 07 Aprilie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios