Toţi ne dorim să fim mai sănătoşi, dar puţini dintre noi parcurgem paşii necesari pentru a ne îmbunătăţi sănătatea. Un consum suficient de fructe şi legume este obligatoriu pentru starea noastră de bine. Simplul fapt de a bea sucuri ne poate ajuta să devenim mai sănătoşi şi să ne păstrăm mai sănătoşi. Iată anumite sucuri de legume şi beneficiile lor potenţiale asupra sănătăţii: atât sfecla roşie, cât şi morcovii sunt elemente comune într-o salată – ce minunată pauză de prânz! Sfecla roşie Sucul de sfeclă roşie este cel mai renumit suc marca Biotta – şi nu ne mirăm de acest lucru. Sucul de sfeclă roşie, bogat în minerale şi vitamine, contribuie la menţinerea funcţiilor celulelor şi întăreşte rezistenţa organismului la boli. Studii recente au demonstrat faptul că sucul de sfeclă roşie ajută la reducerea tensiunii arteriale şi fortifică sistemul imunitar al organismului. Este energizant şi se recomandă în perioada de recuperare după orice boală. Morcovii Sucul de morcovi este plin de beneficii pentru tine. Bogat în conţinutul de magneziu şi vitamine, poate fi folosit în combaterea bolilor de ochi şi, de asemenea, ca antidot împotriva stresului. Sucul de morcovi poate reduce cantitatea de zahăr din sânge, reduce riscul bolilor de inimă şi accidentelor vasculare cerebrale, reduce inflamaţiile, scade colesterolul, şi îmbunătăţeşte acuitatea vizuală. Sucul de morcovi Biotta şi sucul de sfeclă roşie Biotta sunt disponibile în sticle reciclabile de 0.5l.
TERAPIA PRIN SUC - Partea a 2-a - Bem o salată la prânz?
Postat de Biosens in Biotta-Sucuri Ecologice pe 31 Iulie, 2009 . 0 Comentariu(i).Comentarii
Lasa un comentariu
Lasa un răspuns
* Numele tău: | |
* E-mail: (Confidenţial) | |
Website: (Site url cu http://) | |
* Comentariu: | |
|
|
Introduceţi codul din imagine: |
|