Arhivă

Mici secrete despre mari băuturi energizante

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 03 Octombrie, 2013 . 0 Comentariu(i).

În lumea asta trendy în care trăim, unul dintre cele mai ... în trend trenduri sunt băuturile energizante. Trăim într-o societate în care timpul înseamnă... - da, ați ghicit - bani! și în care îndeplinirea rapidă a taskurilor reprezintă cheia către succes. Și, în timp ce realizăm că nu are niciun rost să stăm în calea progresului, descoperim (pentru că suntem bine informați) că există o metodă cu muuult mai sănătoasă de a obține același rezultat, însă fără aceleași efecte secundare. :-D

Bio_Energy_bg_2012_01

Biotta a introdus recent pe piață băutura energizantă Bio Energy, obținută din suc 100%. Acest suc furnizează energie naturală organismului și sporește performanțele. Rezultatul este obținut prin extractul din boabe de guarana, ce este la fel de stimulant ca și cafeina, însă fără a afecta stomacul. În plus, spre deosebire de alte băuturi energizante, Biotta Bio Energy nu are adaos de zahăr sau conservanți! După cum o spune și numele:

B enefic

I nedit

O rganic

a

E nergizant

N atural 100%

E ficient

R econfortant

G ustos

Y es, cool!

Așadar, fii tu cel care impune un trend nou și sănătos și aplică un bypass reclamei exagerate la băuturile energizante tipice, convenționale... ;-)

Ultima Actualizare: 03 Octombrie, 2013

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios