Sos de soia Thai cu ghimbir: Sos picant pentru carne la grătar şi salate Ispita thailandeză cu adiere de flori orientale. Sos de soia elegant aromatizat cu ghimbir şi usturoi, sirop şi mirin, un îndrăgit vin japonez din orez. Sos de soia dulce: Sos dulce savuros pentru prăjeli şi umpluturi Classic japonez: un sos de soia cremos, delicios îndulcit cu un amestec de siropuri de cereale şi generos condimentat cu mirin (un vin unic şi fin, făcut din orez dulce fermentat şi folosit în bucătăria japoneză).
Sos de soia Shoyu/Tamari:
Shoyu (soia şi grâu) şi Tamari (doar soia, fără grâu) sunt sosuri din soia fermentate în concordanţă cu metodele japoneze tradiţionale. Secretul gustului delicios şi valorii nutriţionale ridicate constă în procesul de fermentaţie.
[gallery link="file" columns="2"]Prin utilizarea sosurilor Lima în loc de sare, reduceţi cantitatea de sare în timp ce păstraţi gustul natural al produselor.