V-aţi întrebat vreodată de ce sucurile Biotta au gustul şi aroma legumelor proaspăt culese? În linkul de mai jos puteţi viziona procesul de obţinere a celebrului suc de morcovi. Iată secretul:
După o spălare temeinică şi verificări stricte, legumele sunt preluate şi transferate către o presă specială, în timp ce resturile de valoare nu sunt aruncate, ci sunt vândute fermierilor pentru hrănirea animalelor. După presare, sucul se scurge în bazinul destinat acestuia, unde este anlizat, verificat, amestecat conform standardelor şi apoi pregătit pentru îmbuteliere. O verificare finală temeinică, de calitate, precede îmbutelierea cu grijă în faimoasele sticle Biotta. Sticlele sunt apoi etichetate, ambalate în cutii, aşezate pe paleţi şi transferate în depozit imediat după umplere şi sigilare.
Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obţinute prin metode ecologice de pasteurizare şi centrifugare – fără procese chimice, cu foarte puţine etape de încălzire – nu sunt diluate cu apă, nu au adaos de sucuri concentrate şi nu conţin arome, coloranţi şi aditivi artificiali.