Lima este unul dintre cei mai importanti producatori de produse alimentare ecologice la nivel mondial care a consacrat prima fabrica pentru productia de rondele din orez si a introdus primele bauturi din orez de pe piata europeana.
Lima ofera o gama larga de produse japoneze traditionale si, in acelasi timp, la moda.
Retetele si metodele de preparare pot fi vechi, dar se potrivesc perfect cu interesul actual fata de stilul de viata oriental si alimentatia orientala. In plus, valoarea nutritionala exceptionala de soia si produsele fermentate cum ar fi miso, sosurile de soia si otetul, sunt din ce in ce mai recunoscute de medicina conventionala.
La inceputul anilor 1950, fermierul belgian Pierre Gevaert s-a intalnit cu filosoful japonez Georges Ohsawa. Acest om extraordinar a acordat o mare importanta indeplinirii zilnice a principiilor de baza ale stiintei traditionale din Extremul Orient. Aceasta reprezinta arta de a trai si de a ne hrani, de a ne adapta la varsta noastra si de a intari armonia dintre om si univers. De aceea George Ohsawa a ales sa gateasca doar cu ingrediente pure si naturale, care au proprietati medicinale si respecta echilibrul dintre yin si yang. Pierre Gevaert a inteles repede importanta calitatilor nutritionale exceptionale ale mancarurilor traditionale folosite de George Ohsawa. El a decis sa le importe in Europa si a pus bazele unei companii ce poarta numele sotiei lui George Ohsawa: Lima. Produse precum soia, kuzu, miso si rondelele din orez au fost introduse pentru prima data pe piata din Europa. Continuarea pe siteul fmagazin.