Arhivă

Biosens Blog

 Intrați în lumea IAKI Spa și în universul tratamentelor fito-aromatice!

Marți, 6 Martie 2018, la ora 18.00, IAKI Spa și Biosens vă invită la Hotel IAKI din Mamaia să descoperiți noile            produse spa, ale căror formule bogate în ingrediente naturale catifelează și calmează pielea sensibilă. 

Biosens este partener al evenimentului.

Participarea se realizează pe bază de invitație! 

 

Copiii vor iubi acest produs pentru că, literalmente te strigă, prin culoarea lui roz, stridentă.

Höllinger păstrează rețeta de succes: 60% suc de mere cu vișine și 40% apă plată - și nimic altceva. O combinație ideală, sănătoasă și fără adaos de zahăr. 

Comod, colorat șă dotat cu pai telescopic, acest nou suc pentru copii se potrivește în orice pachețel și este cea mai bună metodă de a potoli setea copiilor. 

Necarbonatat și pur și simplu natural!

 

 

Postat de pe 08 Mar, 2017 .

Postat de pe 01 Mar, 2017 .

Echipa Biosens vă urează să aveți parte de o primăvară caldă și însorită!

Postat de in Sucuri Hoellinger pe 12 Sep, 2016 .

Reveniți la școală, copiii noștri au nevoie de o gustare sănătoasă și echilibrată. Iată câteva sfaturi care vă pot fi de ajutor:

  • Este mai bine să folosiți produse integrale, întrucât acestea asigură organismului o cantitate mai mare de fibre și minerale decât făina albă. Pur și simplu garantează o aprovizionare mai bună de nutrienți și asigură energia de care copiii au nevoie pe perioada școlii.
  • Nu uitați să adăugați fructe și legume în pachet. Piureurile (smoothies),  frigăruile de fructe, strugurii sau fructele cu coajă lemnoasă, sunt perfecte pentru un impuls de energie!
  • Produsele din lapte...

Ingrediente

(pentru 6 persoane)

500 ml Suc Biotta de merișoare

500 ml apă

50 g sirop de agave

1 băț de scorțișoară, aprox. 3 cm

cuișoare

1 anason stea

coaja rasă și sucul de la o portocală ecologică

Mod de preparare

(foarte ușor)

Puneți apa, siropul de agave și condimentele într-un vas și lăsați să fiarbă. Amestecați ușor timp de 10 minute pentru a permite aromelor să se absoarbă în lichid. Scoateți condimentele și lăsați la răcit.

Adăugați coaja rasă și sucul de la portocală și amestecați totul cu sucul de merișoare. Turnați compoziția într-un vas plat și...


© Biosens 2018. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios