Arhivă

Gustarea sănătoasă din pachetul copiilor

Postat de in Sucuri Hoellinger pe 12 Septembrie, 2016 . 0 Comentariu(i).

Reveniți la școală, copiii noștri au nevoie de o gustare sănătoasă și echilibrată. Iată câteva sfaturi care vă pot fi de ajutor:

  • Este mai bine să folosiți produse integrale, întrucât acestea asigură organismului o cantitate mai mare de fibre și minerale decât făina albă. Pur și simplu garantează o aprovizionare mai bună de nutrienți și asigură energia de care copiii au nevoie pe perioada școlii.
  • Nu uitați să adăugați fructe și legume în pachet. Piureurile (smoothies),  frigăruile de fructe, strugurii sau fructele cu coajă lemnoasă, sunt perfecte pentru un impuls de energie!
  • Produsele din lapte sunt o sursă bună de proteine și calciu (bineînțeles, în cazul în care copilul dvs. nu are intoleranță).
  • Dar, dincolo de respectarea punctelor de mai sus, este necesară o băutură potrivită! Este important ca cei mici să consume suficiente lichide pe parcursul întregii zile. Experții în regim alimentar consideră că mulți copii nu consumă suficient de multe lichide, majoritatea fiind, oricum, îndulcite. Recomandarea noastră sunt sucurile ecologice Höllinger pentru copii: 60% suc obținut prin presare directă, amestecat cu apă – băutura ideală pentru potolirea setei! Aceste sucuri asigură rapid energie și o mulțime de minerale, pe care organismul le absoarbe rapid și eficient, datorită amestecului cu apă. Această băutură a fost creată special pentru copii. Este băutura izotonică perfectă, deoarece nu are adaos de zahăr sau apă carbonatată.

 

Articol preluat: http://www.direktsaft.at/news-and-infos-en-us/freshly-pressed-news/back-to-school/

Ultima Actualizare: 13 Septembrie, 2016

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios