Arhivă

Tensiunea arterială crescută

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 05 Iulie, 2016 . 0 Comentariu(i).

Sucul Biotta de țelină este cel mai bine cotat atunci când vine vorba despre combaterea hipertensiunii deoarece, în afară de potasiu, sucul conține uleiuri esențiale care susțin funcțiile renale. Rinichii sunt strâns implicați în reglarea tensiunii arteriale.

Un alt suc potrivit pentru reglarea tensiunii arteriale este sucul de sfeclă roșie. Pe lângă potasiu, sfecla conține nitrați naturali. În organism, nitrații sunt convertiți în monoxid de azot (NO). Monoxidul de azot este o substanță importantă, care este creată de către organism și este responsabilă pentru lărgirea vaselor de sânge, răspunzătoare la rândul lor de reglarea tensiunii arteriale.

Aceste două exemple arată în mod clar faptul că produsele alimentare naturale funcționează optim în ecosistemul complex al organismului. Sucurile din legume sunt un mod ideal de a beneficia de interacțiunea diferitelor substanțe vegetale, într-o combinație naturală – fără efecte secundare.

Notă: Sucurile Biotta nu sunt destinate diagnosticării, tratării sau prevenirii unei afecţiuni. Noi nu suntem de profesie medici şi nici nu suntem în măsură să vă furnizăm sfaturi medicale. Vă recomandăm să consultaţi medicul pentru un regim specific nevoilor dumneavoastră.

Ultima Actualizare: 06 Iulie, 2016

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios