Arhivă

Sucul de legume Breuss

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 25 Mai, 2009 . 7 Comentariu(i).

breuss2

La începutul anilor 1990, naturopatul Rudolf Breuss a dezvoltat o reţetă pentru Sucul de legume Breuss ca metodă alternativă de tratare a diferitelor afecţiuni, inclusiv a cancerului. Sucul de legume Breuss este alegerea ideală în mod special pentru cei care doresc să ţină o cură pe bază de sucuri. Acest amestec echilibrat conţine nutrienţi vitali necesari organismlui în perioada purificării.

Rudolf Breuss este cel care a descoperit dieta, bazată pe sucuri din legume şi fructe, care tratează cancerul. Cartea sa, “Cancer Leucemie: Modalităţi de tratare a cancerului, a leucemiei şi a altor boli aparent incurabile”, încă disponibilă în prezent, a fost vândută în peste 900 000 de exemplare în întreaga lume şi a fost tradusă în 5 limbi. Regimul Breuss are la bază teoria conform căreia cancerul se hrăneşte şi se dezvoltă din proteine. Prin urmare, el a dedus că postul detoxifică şi curăţă organismul, în timp ce cancerul moare, neavând cu ce se hrăni. Mulţi oameni urmează şi astăzi acest regim ca tratament natural împotriva acestei boli.

Sucul de legume Breuss de la Biotta este un amestec echilibrat de sucuri de legume hrănitoare, făcute în conformiate cu reţeta originală dezvoltată de Rudolf Breuss. Cocktailul de legume Breuss de la Biotta este obţinut din legume ecologice presate proaspete, cum ar fi: ridichi, morcovi, rădăcină de ţelină, cartofi şi sfeclă roşie.

Biotta deţine licenţa exclusivă pentru producţia şi distribuţia mondială de suc de legume Breuss.

Ultima Actualizare: 25 Mai, 2009

7 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios