Suc de morcovi violeți 500 ml

Suc de morcovi violeți 500 ml

Producător: Biotta
Cod produs: 0864

Morcovul violet există încă din Epoca de Piatră. Abia în secoul al XVII-lea a fost surclasat de morcovul nou, apărut și răspândit la scară largă în prezent, morcovul portocaliu. Rădăcina violet închis este plină de antociani, care asigură protecție oxidativă în mod natural. Potențialul antioxidativ este chiar și de 4 ori mai mare decât cel al morcovului portocaliu. Are și un gust impresionant, delicat, dulceag. Este plăcere pură, fiind totodată perfect pentru persoanele care doresc să fie creative în bucătărie.

 

Proprietățile speciale ale morcovului violet:

  • Bogat în antociani

Antocianii sunt substanțe vegetale secundare, așa-zișii bioflavonoizi, ce se găsesc în fructele și legumele de culoare albastră, violetă, roșie sau bleumarin. Sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, ce ne protejează celulele împotriva îmbătrânirii și a degenerării.

  • Conține diverse carotenoide, inlcusiv luteina

Carotenoidele protejează pielea și ochii noștri. Luteina este, de asemenea, un carotenoid, întâlnindu-se în doze mari în retină. Are efect antioxidant și ne protejează ochii, printre altele, și de radicalii liberi.

 

Informații nutriționale

100 ml conțin, în medie:

Calorii: 138 kJ /32 kcal

Proteine: 0.8 g

Carbohidrați: 7.0 g

din care zaharuri din legume: 5 g

Grăsimi: 0.1 g

Sare: 0.05 g

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota:
Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:





© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios