Arhivă

Câștigă 3 pachete de detoxifiere 100% ecologice

Postat de in Concursuri Biosens, Cura detox Săptămâna Wellness Biotta pe 19 Martie, 2015 . 0 Comentariu(i).

Îți dorești să începi primăvara cu vitalitate, energie și putere de muncă din plin? Există un secret prin care îți poti reface organismul, evitând astenia, senzația de oboseală și lipsa de concentrare specifice trecerii către sezonul de primăvară.

 

Săptămâna Wellness Biotta este un pachet compact şi natural de purificare, dezvoltat în colaborare cu dieteticieni calificaţi. Combinaţia optimă dintre sucurile de fructe şi legume ecologice asigură alimentarea oraganismului cu vitamine, minerale şi nutrienţi esenţiali de-a lungul întregii săptămâni de refacere.

Săptămâna Wellness Biotta este, de mai bine de 20 de ani, regimul de detoxifiere numărul 1 bazat pe sucuri, din Elveția. Cu ajutorul a 11 sucuri din fructe și legume, organismul tău este revitalizat și vei experimenta un nou sentiment de lejeritate. Pachetul include și semințe de in ecologice, dar și ceai ecologic din plante, creat special pentru această cură. Broșura conține un ghid săptămânal detaliat și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Motivele pentru a urma regimul Săptămâna Wellness Biotta diferă pentru fiecare persoană – poate fi pur și simplu o săptămână de refacere și relaxare sau poate reprezenta trecerea către un stil de viață nou!

 

Iată cum poți intra în posesia pachetului Săptămâna de Wellness Biotta:

Trimite un e-mail la concurs@cariereonline.ro până la data de 22 martie 2015  (inclusiv), cu Subiectul: Concurs Săptămâna Wellness Biotta, în care ne comunici numele și prenumele tău.

Concursul se desfașoară în perioada  15 - 22 martie 2015. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de luni, 23 martie 2015 și va fi anunțat pe www.cariereonline.ro şi pe pagina de Facebook a site-ului nostru.

Ultima Actualizare: 19 Martie, 2015

Postări Asociate:

Produse Asociate:

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios