Arhivă

Tăiţei asiatici cu sos balsamic şi măceşe

Postat de in Alimentatie sanatoasa, Retete ecologice pe 03 Octombrie, 2014 . 0 Comentariu(i).

Ingrediente:

400 g tăiţei

1 dovlecel

1 morcov

2 cepe

1 ardei gras roşu

1 ardei gras verde

2 căţei de usturoi

200 g ghimbir proaspăt – pentru gust

Sare, piper

2 linguri seminţe de susan

1 ceapă verde

Pătrunjel

300 g dulceaţă de măceşe Maintal

300 ml oţet balsamic alb

150 ml supă condimentată din legume

1 lingură zahăr

Mod de preparare:

Puneţi dulceaţa de măceşe Maintal, oţetul balsamic şi supa de legume la fiert şi condimentaţi cu sare şi piper. Tăiaţi legumele. Prăjiţi seminţele de susan în tigaie. Curăţaţi legumele, decojiţi ceapa şi morcovul, scoateţi sâmburii de la ardei şi înlăturaţi cotorul. Tăiaţi în fâşii subţiri. Curăţaţi usturoiul şi ghimbirul şi tăiaţi-le cubuleţe. Fierbeţi tăiţeii al dente şi stingeţi focul. Amestecaţi usturoiul, legumele şi ghimbirul prăjite în wok sau într-o oală mare, adăugaţi tăiţeii, amestecaţi bine şi condimentaţi, dupa gust, cu sare şi piper. Acoperiţi cu sosul şi asezonaţi cu susan prăjit şi pătrunjel. Vă recomandăm carne de pasăre sau file marinat în sos asiatic cu ghimbir şi apoi prăjit.

 

Timp de preparare: cca. 40 minute

Bon appétit!

Ultima Actualizare: 03 Octombrie, 2014

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios