Arhivă

Tautropfen - Îngrijire 100% naturală pentru păr şi corp

Postat de in Tautropfen-cosmetica ecologica pe 15 Octombrie, 2009 . 0 Comentariu(i).

logo_tautropfen

În 1989 Tautropfen a devenit pionierul în producerea de cosmetice ce se ridică la standardele de calitate Demeter şi astăzi este primul şi  cel mai important producător şi  furnizor de produse cosmetice ecologice în întreaga lume. Tautropfen îndeplineşte toate standardele stricte şi holistice de prelucrare impuse de către Asociaţia Demeter. Produsele sunt 100% naturale şi fără ingredienţi sintetici. Nu conţin conservanţi, lanolină sau uleiuri din petrol. Aproape toată materia primă provine de pe culturi organice sau din cultivări controlate biologic. Orice materii prime provenite de la animale sunt tabu. Produsele nu au fost niciodată testate pe animale şi sunt potrivite pentru vegetarieni. Materiile prime sunt achiziţionate printr-un comerţ echitabil şi, prin intermediul multora dintre materiile prime folosite, Tautropfen sprijină programe de protecţie a mediului înconjurător, precum şi diverse proiecte socio-ecologice în întreaga lume.  De asemenea, toată materia primă folosită este declarată pe ambalaj şi pe pliantele informative.

Infuzia solară stă la baza obţinerii tuturor balsamurilor şi uleiurilor Tautropfen. Acesta este un proces prin care ierburile şi plantele sunt scufundate în ulei ecologic presat la rece şi lăsate în arşiţa soarelui timp de şase până la opt săptămâni. Astfel,  ingredientele active din plante sunt transformate în ulei fără nici o intervenţie chimică sau mecanică, maximizând puterea vindecătoare şi potenţialul hidratant a produselor.

Suntem mândri de faptul că prin intermediul produselor Tautropfen vă putem oferi una dintre cele mai consecvente cosmetice naturale existente pe piaţa actuală. Conţinutul fiecărui produs depăşeşte în mare masură recomandările Consiliului European în ceea ce priveşte domeniul cosmeticii naturale.
Ultima Actualizare: 15 Octombrie, 2009

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios