Arhivă

Tania Budi despre cura detox Săptămâna Wellness Biotta

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 08 Martie, 2010 . 0 Comentariu(i).

tania budi

Toate doamnele şi domnişoarele îşi doresc să arate cât mai bine când vine vorba de trecerea la garderoba de primăvară şi, mai mult decât atât, îşi doresc să se simtă cu adevărat "în formă". Şi Tania Budi este una dintre acele persoane pentru care silueta graţioasă şi o formă de invidiat sunt atributele feminităţii!

Astfel că, pentru această primăvară Tania a ales să ţină cura de detoxifiere Săptămâna Wellness Biotta şi iată care este mesajul pe care ni l-a trimis nouă şi tuturor femeilor care îşi doresc sănătate, frumuseţe, eleganţă:

"Cura detox Săptămâna Wellness Biotta este exact ce trebuie acum, la sfârşitul iernii! Chiar este o soluţie viabilă pentru împrospătarea organismului, a pielii şi în special a tenului!"

Noi vă şoptim şi un sfat: Vă va fi mai uşor să treceţi săptămâna de detoxifiere dacă o ţineţi împreună cu partenerul sau partenera. La fel de motivant ar fi cu un prieten/prietenă. În acest fel aţi putea să vă sprijiniţi reciproc şi să împărtăşiţi din experienţe şi sentimente.

Accesaţi programul Săptămânii Wellness Biotta

Echipa Biosens urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor La Mulţi Ani cu ocazia zilei de 8 Martie şi realizarea tuturor idealurilor!

Ultima Actualizare: 08 Martie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios