Arhivă

Sucul de mere Höllinger – un dar de la natură

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 19 Octombrie, 2010 . 0 Comentariu(i).

Suc de mere de livada bio 1l Tetra PakUn măr pe zi ţine doctorul la distanţă

Zicala englezească este întemeiată şi adevărată. Doctorii îl numesc „cel mai sănătos fruct de pe pământ pe care nu îl consumi destul de des”. Mărul conţine apă într-o proporţie de 80-85%, iar sucul său conţine mai mult de 20 dintre cele mai importante minerale, în formă lichidă.

Bine de ştiut

Mărul este alcătuit atât din aşa-zisele ingrediente primare (carbohidraţi, grăsimi, proteine, minerale, micronutrienţi şi vitamine), cât şi din cele secundare. Flavonoizii aparţin celei de-a doua categorii, care arată efectele constituţionale şi de prevenţie asupra sănătăţii organsimului. Proprietăţile lor antioxidante ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, tulburărilor de imunitate şi arterosclerozei. Flavonoizii şi structura lor chimică neutralizează radicalii liberi şi, prin urmare, protejează organismul de aceste particule reactive.

Ceva pentru inima ta

Este recunoscută protecţia flavonoizilor când vine vorba de procesele de oxidare, iar nivelurile scăzute de colesterol reduc riscul de boli cardiovasculare şi arteroscleroză.

Un studiu efectuat la laboratorul de bio-chimie a produselor alimentare de la Universitatea de Tehnologie Graz, condus de Prof. Dr. A. Hermetter şi Prof. Dr. Birgit Mayer a demonstrat faptul că un consum de 1 kilogram de mere sporeşte stabilitatea particulelor sanguine împotriva radicalilor liberi. Acest rezultat a fost probat de către participanţii la studiu care au consumat mere. Alte persoane testate, care nu au consumat nici un măr pe perioada de testare, nu au arătat nicio îmbunătăţire a stabilitaţii serumului. Mai mult decât atât, nivelul colesterolului a 93% dintre participanţii care au consumat mere a scăzut cu 20%.

Un motiv suficient pentru a mânca un măr pe zi – şi a păstra doctorul la distanţă! Sucul BIO de mere de livadă Höllinger este obţinut prin presarea fructelor proaspete, nu din concentrat de fructe, nu are niciun fel de aditivi sau conservanţi şi nici adaos de zahăr.

Ultima Actualizare: 19 Octombrie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios