Arhivă

Săptămâna Wellness Biotta – Produse naturale de purificare într-un singur pachet

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 11 Ianuarie, 2012 . 0 Comentariu(i).

Saptamana_Wellness_nouTrăim într-un mediu puternic toxic – de la aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem şi alimentele pe care le consumăm. Este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă omenirea în prezent. Poate efectele nu se resimt imediat, însă cu timpul încep să îşi facă simţită prezenţa. Acest lucru din cauza faptului că aceste toxine pot ajunge în sistemul circulator, se depun în ţesuturi şi continuă să trăiască acolo. Astfel te privează de putere, rezistenţă, bună dispoziţie şi, peste toate, de pasiunea pentru viaţă.

Cum îţi cureţi mintea şi trupul de toate aceste toxine?

O cură de detoxifiere poate fi răspunsul la toate aceste probleme.

Săptămâna Wellness Biotta este un pachet compact şi natural de purificare, dezvoltat în colaborare cu dieteticieni calificaţi. Având o experienţă de peste 10 ani, Săptămâna Wellness Biotta vă va face să vă simţiţi vioi şi în formă, în timp ce organismul se reface. Sucurile din fructe şi legume pur ecologice asigură energia necesară pe tot parcursul curei de detoxifiere şi, în acelaţi timp, ajută organismul să se purifice. Astfel, Săptămâna Wellness Biotta poate fi recomandată tuturor adulţilor sănătoşi.

Săptămâna Wellness Biotta conţine câte 2 sticle de Vita 7, Biotta Suc de roşii, Biotta Cocktail de legume, 3 sticle de Wellness Drink, 100 g  seminţe de in şi 75 g ceai de plante.

Avantajele Săptămânii Wellness Biotta:

  • Un pachet compact şi natural de purificare, dezvoltat în colaborare cu dieteticieni calificaţi
  • Broşură detaliată cu sfaturi necesare şi materiale motivaţionale
  • Sucurile Biotta din pachetul Săptămâna Wellness sporesc capacitatea de purificare a organismului
  • Nu este un regim prin înfometare – sucurile din fructe şi legume ecologice din pachetul Săptămâna Wellness menţin organismul alimentat cu vitaminele şi nutrienţii necesari pe tot parcursul săptămânii
  • Ingrediente de calitate premium
  • Sucuri prelucrate uşor
  • Fără adaosuri de zahăr sau arome
  • Calitate garantată Biotta
  • Certificate Bio

Cura de detoxifiere Săptămâna Wellness Biotta nu se adresează persoanelor care vor să slăbească. Această cură este pentru toate persoanele care doresc să se protejeze împotriva obezităţii, a diabetului zaharat, a bolilor de inimă, a cancerului şi a altor astfel de capcane ale sănătăţii; este pentru toate persoanele care îşi doresc să fie frumoase.

Oferiţi-vă o săptămână de refacere!

Ultima Actualizare: 11 Ianuarie, 2012

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios