Arhivă

Reţete bio: Spanac cu gomasio şi soia

Postat de in Retete ecologice pe 23 Noiembrie, 2009 . 0 Comentariu(i).
Shoyu Clasic 500g frunze mici de spanac Pentru sos de susan: 1 / 3 ceaşcă de gomasio (amestec din seminţe de susan şi sare) 4 linguri de sos de soia (shoyu) 1 linguriţă de sirop de orez (Lima Si'doux) 4 linguri de mirin Timp:15 minute 4 porţii Spanacul se pune să fiarbă aproximativ 30 de secunde. Se răceşte în apă rece şi se pune la scurs. Pentru sos: Se amestecăShoyu, siropul de orez Si Doux şi mirinul şi se adaugă gomasio. Se toarnă amestecul într-un bol şi se încălzeşte la foc mediu. Se lasă la foc mic, până când începe să se îngroaşe. Se pun frunzele de spanac într-un vas şi se acoperă cu sosul obţinut. Se presară seminţe de susan şi se serveşte. Poftă bună!
Ultima Actualizare: 23 Noiembrie, 2009

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios