Arhivă

Reţetă bio: Supă de ceapă cu tempeh

Postat de in Retete ecologice pe 18 Decembrie, 2009 . 0 Comentariu(i).

Supă de ceapă cu tempehsquish_soup 500 g ceapă Ulei de măsline 1 căţel de usturoi 4 ciuperci shiitake 2 linguriţe miso* Piper proaspăt 300 g tempeh* Timp: 30 de minute Porţii: 4 persoane Descriere: Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o  peştişori. Sfărmaţi căţelul de usturoi în uleiul de măsline înfierbântat şi prăjiţi ceapa. Înmuiaţi ciupercile shiitake în apă călduţă timp de 10 minute şi tăiaţi-le subţire. Adăugaţi ceapa, precum şi apa şi miso. Presăraţi cu piper. Fierbeţi-le timp de 10 minute. Feliaţi tempeh şi  tăiaţi feliile în două. Adăugaţi feliile în supă şi serviţi supa imediat! Poftă bună!

*Miso este un produs alimentar originar japonez obţinut prin fermentarea orezului.

*Tempehul este o turtă din boabe de soia, care au fost decojite, fierte, amestecate cu o cultură Rhizopus oligosporusor Rhizopus oryzae, apoi lăsată la incubat timp de o zi sau două.
Ultima Actualizare: 18 Decembrie, 2009

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios